Skip to content

Laat u overtuigen

Recente projecten waar we trots op zijn

Al vele klanten gingen u voor. Doordat wij u volledig ontzorgen hebben wij veel tevreden klanten! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een gratis adviesgesprek aan met één van onze deskundige adviseurs.

Februari 2021

Bergen op zoom

Afgelopen februari hebben wij nieuwe kozijnen geplaatst in Bergen op Zoom. In de gehele woning zijn alle kozijnen vervangen voor nieuwe kunststof kozijnen van Schüco.

Januari 2021

Almelo

In januari 2021 hebben wij voor een nieuwbouwwoning in Almelo de kozijnen verzorgd op de bovenverdieping. Deze kozijnen zijn uitgevoerd in de kleur antraciet.

Juli 2020

Groningen

In Groningen hebben we afgelopen zomer een mooie boerderij mogen verfraaien met kunststof kozijnen. Zo is te zien dat tegenwoordig kunststof kozijnen in elk stijl huis past.
Oktober 2020

Haarlem

In Haarlem zijn dit najaar de kozijnen van de erkers van een jaren ’30 woning vernieuwd door middel van kunststof kozijnen.
Begin met besparen!

Ontvang gratis een offerte voor kunststof kozijnen en begin met besparen!

Kunststof kozijnen zijn een slimme investering voor uw woning; onderhoudsarm, isolerend en inbraakwerend. Én tegenwoordig niet meer van hout te onderscheiden. Vraag nu een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan! Directkozijnofferte.nl werkt met de beste vakspecialisten samen van Nederland.

En wist u dat u nu uw kunststof kozijnen zéér voordelig kunt financieren met de energiebespaarlening van de overheid? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Bel voor advies: 023 - 30 343 10