Skip to content
Financieringsplan

Kunststof kozijnen al vanaf €85,- per maand

Vraag een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan en wij zorgen voor een stappenplan van A tot Z.

Ja, ik ben huiseigenaar en wil graag persoonlijk advies

Vul mijn in online formulier.
De laagste rente op uw lening?

Kosteloos financieel advies op basis van jouw situatie

Doordat Directkozijnofferte een samenwerking heeft met Geldplatform, mogen wij jou voorzien van financieel advies. Daarbij kijken wij naar jouw financiële situatie en geven helder advies. Er zijn verschillende opties om jouw nieuwe kozijnen te financieren, zoals via de Energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds (al vanaf 1,6% rente!). De Energiebespaarlening is een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen in of aan uw huis te financieren.

Daarnaast is het bij sommige hypotheek­verstrekkers mogelijk om bij een verbouwing met energie­besparende maatregelen extra leen­capaciteit mee te nemen in de hypotheek.  

Onze partner Geldplatform zet alles voor je op een rijtje in jouw gratis financieringsplan. Zo kun jij de beste keuze maken!

Kosteloos financieringsplan

Al v.a. 1,6% rente met de Energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds

Geldplatform zet alles voor je op een rijtje in jouw gratis financieringsplan. Zo kan jij moeiteloos een keuze maken!

Partner van Geldplatform

GeldPlatform heeft een vergunning bij Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder Nr.12017571 voor het adviseren voor en bemiddelen in consumptief krediet.

Autoriteit Financiële Markten

AFM is een onafhankelijke gedragstoezichthouder en maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten.

Klachteninstituut

GeldPlatform is aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) onder aansluitingsnummer 300.012763.

Wat zeggen onze klanten

Onze reviews zeggen genoeg

4.5/5

Resultaat is naar volle tevredenheid

Zeer prettige ervaring met dit bedrijf, gemaakte afspraken worden nagekomen en het eind resultaat is naar volle tevredenheid. Wij bevelen Directkozijnofferte graag aan.

Marianne van Lieveren

5/5

Ik heb maar één woord

Perfect. Zeer tevreden vanaf het begin en nog meer tevreden na de afloop. Duidelijke uitleg wat de mogelijkheden zijn . Er wordt gelet op details. gewoon top bedrijf. indien mogelijk , kan je tijdens het monteren van de kozijnen je wens laten aanpassen. ze geven ook advies ,wat beter zou zijn voor je . Als de klus klaar is , komt iemand langs om alles na te lopen.

Tom Nguyen

5/5

Goede service, goed behandeld

Top bedrijf!

Jessica van der Bijl