Skip to content
Kwaliteit heeft een naam

Nieuwe kunststof kozijnen van Schüco

In het kort de voordelen van Schüco kozijnen:
Begin met besparen!

Schüco kozijnen

Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig erg populair en dat is niet zo gek. Ze hebben namelijk veel voordelen tegenover kozijnen van andere materialen waardoor steeds meer mensen kiezen om hun woning te voorzien van kunststof kozijnen.

DirectKozijnOfferte werkt samen met partners die kwaliteitskozijnen leveren van Schüco. Investering in Schuco is gegarandeerd een duurzame investering. Met Schuco krijg je 20 jaar garantie op het kunststof en de kleurvastheid, en 10 jaar garantie op de beglazing.

Schuco kozijnen en deuren zorgen voor een kwalitatief mooi resultaat en is leverbaar in verschillende stijlen en uitvoeringen, zodat er voor iedereen een passende oplossing is

Hoe lang gaat kunststof mee bij kozijnen?

Kunststof kozijnen gaan minimaal 50 jaar mee en hoeven nauwelijks onderhouden te worden. In tegenstelling tot hout hoeft kunststof niet geschilderd te worden, niet te worden beschermd en heb je geen kans op houtrot. Dat scheelt een hoop geld!

Bel voor advies: 023 - 30 343 10

Bespaar direct op uw energiekosten

Actie: nu HR++ glas & gratis raamhorren!

Schüco kozijnen actie bij Directkozijnofferte! Tijdelijk krijgt u het HR++ glas en de horren helemaal gratis voor uw nieuwe kunststof kozijnen en deuren. Onze monteurs werken de kozijnen volledig af, van binnen én van buiten. Onze bouwtechnische collega’s bekijken tijdens het inmeten van de order wat de beste montagewijze is voor uw gevel. Eén van onze deskundige adviseurs legt u graag, na een visuele inspectie, uit wat de mogelijkheden en kosten van Schüco kozijnen voor uw woning zijn.
Meer ooncomfort en lagere energielasten

Veilig en autentieke kozijnen

Vind je hout mooi, maar wil je toch kunststof kozijnen? Geen probleem bij Directkozijnofferte! Behalve wit en crème zijn er tegenwoordig veel meer kleurmogelijkheden. De kozijnen kunnen worden voorzien van een Renolit toplaag, ook wel (hout)nerfstructuur genoemd. Door ook nog een houtlook verbinding toe te passen wordt het karakteristieke van een houten kozijn nagebootst. Wel de looks, niet de lasten.

Veiliger dan houten kozijnen

Het materiaal is brandvertragend, moeilijk ontvlambaar en zelfdovend. Oersterk ook, bij eventuele inbraakpogingen versplintert het materiaal niet wat het voor inbrekers een heel stuk moeilijker maakt binnen te komen. Dat in combinatie met dubbel of driedubbel glas en een verstevigingsprofiel aan de binnenkant van de kozijnen, maak je het een inbreker een stuk moeilijker om binnen te komen. En dat is een fijn gevoel, die extra veiligheid.
Kies voor de beste kwaliteit en isolatie

Alle voordelen van Schüco kozijnen op een rijtje:

Kunststof kozijnen financieren?

Via het financieringsplan van DirectKozijnOfferte is uw woning al voorzien van kunststof kozijnen vanaf een klein bedrag per maand. Dit is inclusief montage op kunststof stelkozijnen, HR++ glas en volledige afwerking binnen en buiten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Bij ons alle expertise onder één dak. Wacht niet langer en vraag snel een adviesgesprek aan!