Skip to content

Wij zijn DirectKozijnOfferte.nl

Wij helpen u besparen en bouwen samen met u aan een duurzame toekomst!

Het verhaal achter DirectKozijnOfferte.nl

Directkozijnofferte is ontstaan vanuit het idee om klanten de beste offerte te kunnen aanbieden voor het verduurzamen van hun woning, en zo bij te dragen aan de vermindering van de CO2 uitstoot. Dit in combinatie met gedegen financieel advies.

Ontzorgen is het doel

Als klant van DirectKozijnOfferte.nl wordt je van A tot Z geholpen in het proces. Zo helpen wij niet alleen om de beste vakspecialist voor je te vinden, en dus de beste offerte, ook werken wij samen met onze partner Geldplatform. Hierdoor kunnen wij ook professioneel financieel advies geven indien gewenst. Daarbij wordt gekeken naar de beste optie voor jou. Heb je bijvoorbeeld al een lening lopen? Wij kijken mee en kunnen advies geven over uw bestaande leningen. Daarnaast bieden wij, indien gewenst, hulp bij de aanvraag van de Energiebespaarlening via het Nationaal Warmtefonds.

Beter dan de rest

DirectKozijnOfferte.nl garandeert optimale kwaliteit op basis van duidelijke prijsafspraken. Hierdoor kunt u rekenen op het beste eindresultaat en een inzichtelijk kostenverhaal. Dit voorkomt onverwachte meerkosten of budgetoverschrijdingen zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Wij werken transparant

Hoe wij te werk gaan

1. Aanvraag

Vul het aanvraagformulier in

2. Contact

Wij nemen contact met je op om uw wensen en betaalmogelijkheid te bespreken.

3. Vakspecialist

We matchen jou aan de beste vakspecialist

4. Financieel advies

Wij geven financieel advies (indien gewenst).